Particulieren

Eenvoudig metaal inleveren als particulier.

Wij zoeken personeel! Bekijk onze vacatures

Particulieren

Niemand blijft graag zitten met oud metaal. Maar waar brengt u het heen? En waar krijgt u er een eerlijke prijs voor terug, zonder schimmig gedoe? Bij Raak Metals. We maken het u zo gemakkelijk mogelijk om van uw oude metaal af te komen, en altijd tegen een eerlijke, marktconforme prijs.

Particulieren

Lever metalen in

U kunt altijd terecht bij onze locaties in Tilburg en Best voor het inleveren van metaal. We wegen dan eerst uw geladen voertuig*. Vervolgens krijgt u heldere informatie over de laatste metaalprijzen, waarna we u helpen met het lossen en wegen van het afval. Bij ons kunt u de volgende metalen inleveren:

Tot slot wegen we uw voertuig nog een keer. Waarna we het verschil met de eerste weegbeurt berekenen en u op basis daarvan direct betalen. Heel eenvoudig dus.

Laat metalen ophalen

Heeft u veel schroot? Of kunt u het zelf niet bij ons inleveren? Raak Metals haalt oud ijzer bij u op en neemt het mee. Bij kleinere hoeveelheden laten we dit doen door een van onze partners, van wie u direct een vergoeding voor uw oud ijzer en metalen ontvangt.

Grotere hoeveelheden halen we zelf op met onze vrachtwagen. Waarna we het afval op onze locatie wegen en daarna de vergoeding binnen drie werkdagen aan u overmaken.

Particulieren
Particulieren

De laatste metaalprijzen

U levert oud ijzer niet zomaar in. Logisch. Want wat gebeurt er eigenlijk met uw metaal? En minstens zo belangrijk: krijgt u er wel een eerlijke prijs voor? Raak Metals is over metaalprijzen zo transparant mogelijk. We leggen u graag uit hoe onze prijzen tot stand komen en waarom ze vaak dagelijks verschillen.

Lees meer over onze metaalprijzen.

*Met ingang van 1 januari 2020 is besloten dat wij bij onze vestiging aan de Ledeboerstraat 62 enkel nog klanten zullen helpen die met een zwaar gemotoriseerd voertuig ons terrein betreden. Onder een zwaar gemotoriseerd voertuig verstaan wij: personenauto’s, bedrijfsauto’s, bussen, vrachtauto’s en landbouwvoertuigen.
De reden voor deze maatregel is dat wij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers voorop stellen. Wij achten het risico op incidenten met voetgangers, fietsers en overige lichte voertuigen te groot.

Vraag naar de laatste metaalprijzen. Bel 013 – 46 78 301