Schrootprijs

Wil je weten wat de schrootprijs is? Vraag de actuele prijzen op bij Raak Metals.

Wij zoeken personeel! Bekijk onze vacatures

Schrootprijs bij Raak Metals

Schroot afgeven bij ons heeft verschillende voordelen. U heeft geen last meer van het schroot en u krijgt er geld voor. Ten tweede is het goed voor het milieu. Wilt u als particulier het bij ons inleveren en de beste schrootprijs krijgen? Dat is geen probleem. We werken volgens een bepaalde volgorde: eerst wegen, leegmaken, opnieuw wegen en dan contant betalen. Het is zo gemakkelijk en snel! Schroot overzetten is heel eenvoudig. Uw voertuig of schroot wordt bij aankomst gewogen. Na weging zal één van onze medewerkers de actuele schrootprijs doorgeven. Wij helpen u dan met het demonteren en wegen van uw oude wasmachine. Uw voertuig wordt dan opnieuw gewogen om het netto brutogewicht te berekenen. Daarna worden de kilo’s contant of per bank betaald.

Of bel direct naar +31 (0)13 46 78 301 (Tilburg) of naar + 31 (0)499 70 02 07 (Best) voor de actuele oud ijzer prijs.

Actuele schrootprijs

Net als bij olie bepalen vraag en aanbod de prijs van ijzer en schroot, oftewel de actuele schrootprijs. Als de vraag groot is, stijgt de schrootprijs en vice versa. Daarom zijn de prijzen van schroot elke dag anders. Ook het type en de samenstelling van schroot is van belang. De schrootprijs kan per dealer verschillen. Doordat Raak Metals alles intern afhandelt, heeft dit voor de klant de meest gunstige invloed op de actuele schrootprijs. U kunt ons altijd bellen als u vragen. Wij helpen u graag verder met onze oud ijzer- en schrootprijzenlijst.

Schrootprijs

Schroothandel

Wij wegen en betalen uw metaal ter plaatse. Wij bieden gemak en snelheid voor uw schrootverwerking. Dit komt doordat wij een schroothandel zijn met jarenlange ervaring. Eerst spreken we vooraf met de klant de schrootprijs af. Daarna wegen we uw metaal en betalen we direct contant of via overschrijving. Nooit meer wachten op geld. Levert u verschillend ijzer en metaalschroot aan, dan rekenen wij voor elke soort een aparte vergoeding. Wij betalen direct contant. Zo ziet u als particulier direct resultaat van uw schroot.

Tip: Probeer oud ijzer en oud ijzer zoveel mogelijk te scheiden. Hiervoor kunnen wij een betere prijs bieden. Een kleine moeite van uw kant en u ziet het direct als een grotere winst.