Metaalhandel

Wij zoeken personeel! Bekijk onze vacatures

Bij Raak Metals kunt u terecht voor metaalhandel. De prijzen in de metaalhandel fluctueren voortdurend. Wij doen echter aan eerlijke metaalhandel en bieden u altijd een goede prijs voor uw metaalafval. Niet alleen voor de goede prijs kiest u voor Raak Metals, ook voor een flexibele containerservice en het demonteren van oud ijzer op locatie bent u bij ons aan het juiste adres. Raak Metals zit gevestigd in Tilburg en Best, maar ook voor metaalhandel buiten deze steden kunt u bij ons terecht.

Metaalhandel met een marktconforme prijs

Binnen de metaalhandel zijn wij altijd erg blij met uw overbodige metalen. Heeft u nog metaalafval liggen, wilt u hier vanaf en wilt u een goede prijs voor de materialen? Bij Raak Metals bent u aan het juiste adres. Voorheen was Raak Metals bekend onder de naam Van Raak Metaalrecycling. Al jaren staan wij bekend om het recyclen van metalen. Wij recyclen de meest voorkomende metalen en demonteren deze. Nadat de metalen gesorteerd en verwerkt zijn tot bruikbare afmetingen, leveren wij deze direct aan de staalindustrie.

Weten wat mijn metaalafval waard is

Wanneer u van plan bent om in grote hoeveelheden metaalafval in te leveren, is het erg praktisch om eerst te weten wat u voor uw afval krijgt. Materialen afkomstig van de industrie of groothandel worden vaak in grotere hoeveelheden ingeleverd. Voordat u het metaalafval op een vrachtwagen laadt, kunt u door ons een gratis afvalscan laten uitvoeren.

Om een gratis afvalscan aan te vragen kunt u bellen naar 013 – 467 83 01 (Tilburg) of 0499 – 700 207 (Best). Ook is het mogelijk om een gratis afvalscan aan te vragen via het contactformulier. Bij een afvalscan komen wij bij u langs, inventariseren we de aanwezige materialen en ontvang u binnen drie dagen van ons een vrijblijvend aanbod voor uw metalen.

Zelf metaalafval inleveren of flexibel laten ophalen

Heeft u interesse in metaalhandel? Bij ons kunt u kiezen of u zelf het metaalafval komt inleveren bij een van onze vestigingen of dat u het op laat halen met onze containerservice. Meer informatie over het op laten halen van uw metaal afval leest op de pagina over onze containerservice. Ook voor het demonteren op locatie kunt u bij ons terecht. Wanneer u vragen heeft of een persoonlijk advies wilt, kunt u contact met ons opnemen.