Afvalscan

Laat een afvalscan uitvoeren door onze expert.

Wij zoeken personeel! Bekijk onze vacatures

Afvalscan laten uitvoeren

Wilt u duurzamer ondernemen én meer rendement uit uw metaalafval halen? De afvalscan van Raak Metals biedt uitkomst.Raak Metals heeft diepgaande ervaring met het verzamelen en recyclen van zakelijke afvalstromen. Al die ervaring hebben wij gebundeld in onze afvalscan. De afvalscan wordt uitgevoerd door een expert van Raak Metals. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en een bezoek aan uw organisatie maken wij een grondige analyse van uw metaalafval en de verschillende afvalstromen in uw bedrijf.

Afvalscan

Nadat we uw situatie in kaart gebracht hebben, adviseren wij u over de meest efficiënte manier om uw afval efficiënt, duurzaam en rendabel te verzamelen en te recyclen. Onze experts laten bovendien zien welke bakken en containers u hiervoor nodig heeft en op welke manier Raak Metals u kan ondersteunen.

Met de afvalscan van Raak Metals boekt u altijd resultaat. Dat kan hem in kleine dingen zitten. Door oud ijzer gescheiden te deponeren in aparte containers kunt u bijvoorbeeld een veel betere prijs krijgen voor uw metaalafval. Daardoor kan uw opbrengst tot wel 40% hoger worden.

Vraag een afvalscan aan via ons contactformulier of neem contact op met onze accountmanager Dennis voor meer informatie.

marinho

Contact bedrijven

Wilt u meer weten over de zakelijke mogelijkheden van Raak Metals? Neem dan contact op met onze accountmanager Marinho Besselink.