De marktconforme metaalprijzen van Raak Metals

De containers blijven we op de gebruikelijke manier wisselen. Wel willen we iedereen vragen om de 1,5 meter afstand naar onze chauffeurs in acht te nemen. Daarnaast zijn onze vestigingen open voor aanlevering van metaalafval. Ook daar willen we iedereen vragen om minimaal 1,5 meter afstand tot onze medewerkers te bewaren. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons bereiken via mail (info@raakmetals.nl) of telefoon (013 – 46 78 301; ook voor onze vestiging in Best).

Prijzen van oud ijzer verschillen per dag. Dat is simpelweg een kwestie van vraag en aanbod: hoe groter de vraag naar oud ijzer, hoe hoger de prijs. En hoe groter het aanbod, hoe lager de prijs.

Metaalprijzen verschillen per handelaar, waarbij de prijs van nieuw ijzer een goede indicatie biedt. Is die hoog? Dan is ook de prijs van schroot hoger. Raak Metals biedt u altijd marktconforme metaalprijzen. Deze prijzen wisselen per dag. Vraag gerust de meest actuele prijs bij ons op!

De marktconforme metaalprijzen van Raak Metals

Lever uw oud ijzer in

Oud ijzer inleveren is niet alleen rendabel; het is ook duurzaam. Hoe meer we met z’n allen recyclen, hoe zuiniger we omgaan met onze grondstoffen. Als Raak Metals leveren we daaraan graag onze bijdrage. Lever uw schroot bij ons in of laat het door ons ophalen.

Op onze locaties in Tilburg en Best sorteren wij het oud ijzer zorgvuldig, snijden we het en maken we het gereed voor vervoer via land of over het water. Bestemd voor smelters en staalfabrikanten die uw oude metaal een tweede leven geven.

Benieuwd naar de laatste metaalprijzen?

Bel naar één van onze vestigingen:
+31 (0)13 46 78 301 (Tilburg) of +31 (0)499 70 02 07 (Best)