Geschiedenis

Ontdek de geschiedenis van Raak Metals.

Wij zoeken personeel! Bekijk onze vacatures

Onze geschiedenis

De geschiedenis van Raak Metals gaat ruim een eeuw terug. Naar 1916, toen Toon van Raak in Tilburg de basis legde voor ons bedrijf. Het was een tijd waarin we schroot ophaalden met een handkar. Vervolgens ontwikkelden we ons tot groothandel in metalen, waarna we al onze kennis en ervaring inzetten voor een hoger doel; een duurzame wereld. Vandaag de dag mogen we ons specialist in metaalrecycling noemen. Een die continu meegroeit met actuele ontwikkelingen. Maar gelukkig veranderen sommige dingen nooit; Raak Metals is nog altijd een typisch familiebedrijf. Laagdrempelig. Met korte lijnen. En met inmiddels de vierde generatie Van Raak aan het roer.

 

Geschiedenis
Geschiedenis
Geschiedenis

Na Tilburg ook in Best

Door de jaren heen breidde onze locatie in Tilburg zich uit. Waarna we in 2014 een tweede vestiging openden in Best, gericht op de groei van onze activiteiten in de regio Eindhoven.

Ook in Best kunnen particulieren hun metaalafval inleveren. En ook daar helpen we bedrijven met het inzamelen en recyclen van hun metalen.

Geschiedenis
Geschiedenis

Een hecht team

Inmiddels telt ons bedrijf zo’n 20 gekwalificeerde medewerkers. Zij beschikken onder andere over het vakdiploma Afvalstoffen en zijn bekend met het detecteren van radioactief besmet schroot.

Onze medewerkers vormen een hecht team. Collegiaal naar elkaar. En behulpzaam wanneer u een van onze locaties bezoekt. Inleveren van schroot? Of een telefoontje om te informeren naar de laatste metaalprijzen? Onze medewerkers helpen u graag.

Benieuwd naar de laatste metaalprijzen? Meer weten over onze zakelijke diensten?