Bedrijven

Maak kennis met de zakelijke mogelijkheden van Raak Metals

Let op: onze vestiging in Best is gesloten van 22 juli t/m 9 augustus.

Zakelijke mogelijkheden voor bedrijven

Uw bedrijf is goed in wat het doet. Dus richt u zich het liefste daarop – en niet zozeer op de randzaken eromheen. Vertrouw daarom op de diensten van Raak Metals. Terwijl u zich richt op uw core business, geven wij uw metaalafval een tweede leven. We halen op, sorteren en recyclen. En heeft u een container op maat nodig, dan zorgen we daar gewoon voor.

Bedrijven

Containerservice

Raak Metals plaatst graag de juiste container op uw terrein, zodat u uw metaalafval op één plek samenbrengt. Denk bijvoorbeeld aan uitvoeringen met of zonder klep. Aan containers die stankdicht zijn. Aan containers die ervoor zorgen dat chemische stoffen of afvalwater niet weglopen. Ons assortiment voor containerservice is erg breed. En is de container vol? Dan halen we ‘m natuurlijk op, ook als u zelf geen heftruck heeft.

Ook voor uw project

Zijn machines aan het einde van hun levensduur? Moet een pand bedrijfsklaar worden gemaakt? Raak Metals komt langs, demonteert de metalen en verzorgt het transport. Waar nodig doen we dat met gekwalificeerde partners. Zo heeft u geen omkijken naar alles wat komt kijken bij de demontage en het transport van metaal.

Bedrijven

Beter scheiden zorgt voor meer rendement.

Raak Metals helpt. Lees meer over onze afvalscan >

marinho

Contact bedrijven

Wilt u meer weten over de zakelijke mogelijkheden van Raak Metals? Neem dan contact op met onze accountmanager Marinho Besselink.