Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud ijzer inleveren

Het inleveren van oud ijzer brengt verschillende voordelen met zich mee. U bent namelijk van uw metaalafval af, u krijgt hier een vergoeding voor en het is beter voor het milieu. Wilt u als particulier oud ijzer bij ons inleveren? Wij werken volgens een vaste procedure: wegen auto/aanhanger, legen, terugwegen, bon ontvangen en contant afreken. Zo simpel en snel gaat dat!

Hoe werkt oud ijzer inleveren?

Oud ijzer inleveren is erg eenvoudig. Bij binnenkomst op het terrein wordt uw voertuig meteen gewogen. Na het wegen informeert een van onze medewerkers u over de prijzen voor oud ijzer. Vervolgens helpen wij u met het lossen en wegen van uw metaalschroot. Hierna wordt uw voertuig opnieuw gewogen om het totaalgewicht te berekenen.

Oud ijzer Tilburg inleveren?
Oud ijzer Best inleveren?
Oud ijzer Eindhoven inleveren?

Direct afrekenen

Wanneer u bij ons verschillende soorten oud ijzer en metaal inlevert, rekenen wij elke soort apart met u af. Het afrekenen voor de metalen doen wij direct contant. Op deze manier ziet u meteen resultaat als particulier van het inleveren van uw metaalafval. Bij Raak Metals haalt u direct rendement uit uw metaalafval.

Tip: probeer uw oud ijzer en metaalschroot zoveel mogelijk gescheiden aan te leveren. Wij kunnen u hiervoor namelijk een betere prijs bieden. Voor u een kleine moeite en u ziet het direct terug in een hogere opbrengst.

Metaalprijzen

Benieuwd naar de metaalprijzen op dit moment? Prijzen voor oud ijzer en metaalschroot fluctueren. Dit komt doordat de prijs tot stand komt in een markt van vraag en aanbod. De prijs die u als particulier voor uw metaalafval ontvangt, kan van dag tot dag variëren. Via het contactformulier kunt u de actuele metaalprijzen opvragen. U kunt ook bellen voor de actuele metaalprijzen naar een van onze twee vestigingen. Voor onze vestiging in Tilburg belt u 013 – 467 83 01 en voor de vestiging in Best kunt u ons bereiken op het nummer 0499 – 70 02 07.

U kunt uw metaalafval inleveren bij één van onze twee vestigingen:

Fabrieksweg 21 in Best - Ledeboerstraat 62 in Tilburg