Koplopers in metaalrecycling

Wij zoeken personeel! Bekijk onze vacatures

Raak Metals is specialist in metaalrecycling. We onderstrepen deze rol met het ISO 9001-certificaat voor kwaliteitsmanagement. En tonen met het ISO 14001-certificaat aan dat we een passend milieubeleid hebben én uitvoeren. Bekijk de certificaten:

Onze geschiedenis

Een handkar. Daarmee begon het ooit voor ons. Lees hoe we ons daarna ontwikkelden tot groothandel en uitgroeiden tot de recyclingspecialist van nu.

Onze locaties

Raak Metals Tilburg

Onze vestiging in Tilburg

Op onze hoofdvestiging aan de Ledeboerstraat in Tilburg zamelen wij uiteenlopende metalen in. Deze metalen worden op locatie gesorteerd en klaargemaakt voor verwerking. Kleine hoeveelheden metaal kunt u van maandag tot en met vrijdag op onze werf afleveren. Wilt u veel metaal aanbieden? Dan komen wij het graag ophalen.

Bekijk vestiging

Raak Metals Best

De vestiging in Best

Op onze vestiging aan de Fabrieksweg in Best zamelen wij uiteenlopende metalen in. Deze metalen worden op locatie gesorteerd en klaargemaakt voor verdere verwerking. Kleine hoeveelheden metaal kunt u van maandag tot en met vrijdag op onze werf afleveren. Wilt u veel metaal aanbieden? Dan komen wij het graag ophalen.

Bekijk vestiging

Bedrijfsvideo Raak Metals

Metaalrecycling

Ferro of non-ferro? Bij Raak Metals maken we heel bewust het onderscheid. Op onze locaties in Tilburg en Best zamelen we de meest uiteenlopende metaalsoorten in. En zorgen we ervoor dat schroot als basis dient voor duurzame recycling.

Lees meer over onze metaalrecycling.

Koplopers in metaalrecycling

Vacatures

Interesse om aan de slag te gaan in de dynamische wereld van metaalrecycling? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Gezien onze groei zijn we geregeld op zoek naar gedreven medewerkers.

Bekijk de vacatures bij Raak Metals.