Oud ijzer Eindhoven

Wij zoeken personeel! Bekijk onze vacatures

Oud ijzer Eindhoven; Ontvang de beste prijzen voor uw metaalafval

Wilt u oud ijzer inleveren in de buurt van Eindhoven? Lever uw metaalafval in op onze locatie in Tilburg of Best en ontvang een eerlijke en marktconforme prijs. Daarnaast kunnen wij uw oud ijzer Eindhoven ook op locatie komen ophalen. Hiermee dragen we samen bij aan een wereld waarin we zuinig en bestendig omgaan met onze grondstoffen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op en plan vandaag nog uw afspraak.

Oud ijzer Eindhoven - Particulier of bedrijf

Heb je oud ijzer of andere oude metalen, in de buurt van Eindhoven kunt u snel terecht voor het inleveren van uw oude metalen. Mocht uw eigen auto of aanhanger te klein zijn, kunnen wij ook langs komen om het oude metaal op te halen.

Bij aanzienlijke hoeveelheden metaalafval sturen we onze eigen medewerkers naar u toe. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen of direct een afspraak maken. Houd er rekening mee dat bij het ophalen van grote hoeveelheden metaalafval een vergoeding van toepassing is. Als u metaalafval komt brengen, ontvangt u doorgaans altijd een vergoeding. Neem contact met ons op voor meer details over vergoedingen en inlevermogelijkheden.

Heeft u als bedrijf in of rondom Eindhoven veel oud ijzer? Ook dan staan we voor u klaar.

Oud ijzer Eindhoven

Oud ijzer Eindhoven inleveren

Bij ons kunt u moeiteloos uw oud ijzer en ander metaalafval inleveren. Het proces is eenvoudig: we beginnen met het wegen van uw voertuig met lading op onze weegbrug. Onze medewerkers assisteren u bij het lossen van het schroot. Vervolgens wegen we uw voertuig opnieuw, waarna we het verschil met de eerste weegbeurt berekenen.

Op basis hiervan stellen we een gedetailleerd overzicht op met de ingeleverde metalen, gespecificeerd per metaalsoort en de bijbehorende prijzen. Natuurlijk vermelden we ook de totaalprijs op hetzelfde overzicht. Dit bedrag ontvangt u direct en contant van ons. In Eindhoven maken wij oud ijzer inleveren moeiteloos en transparant.