Non-ferro metalen

Wij zoeken personeel! Bekijk onze vacatures

Bij Raak Metals kunt u niet alleen terecht voor het inleveren van oud ijzer, maar ook voor non-ferro metalen. Wij bieden een goede prijs voor deze metalen en hebben jarenlange ervaring met het recyclen van diverse metalen. Bij ons worden alle metalen die u inlevert verwerkt voor metaal recycling, inclusief non-ferro metalen. Dit draagt direct bij aan een beter milieu. Raak Metals is lid van de Metaal Recycling Federatie (MRF) en gecertificeerd volgens de internationale norm voor milieuzorgsystemen, ISO 14001. Dit betekent dat u verzekerd bent van een milieuvriendelijke en veilige verwerking van uw metalen.

Non-ferro metalen

Wat zijn non-ferro metalen?

Non-ferro metalen zijn metalen die geen ijzer bevatten of waarbij ijzer niet het belangrijkste bestanddeel is. Voorbeelden hiervan zijn koper, lood, aluminium, zink, brons en messing. Wanneer u machines of constructies heeft die deze metalen bevatten, kunt u bij Raak Metals terecht voor de demontage en sloop ervan. Heeft u nog vragen over non-ferro metalen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Non-ferro metalen

Non-ferro metalen inleveren

Bij Raak Metals kunt u ferro en non-ferro metalen inleveren zonder afspraak te maken. Bovendien bieden wij een ophaalservice voor uw metalen en container service voor grote hoeveelheden. In een gesloten container kunt u uw non-ferro metalen veilig bewaren, waarna wij deze zelf weer bij u ophalen. Zo kunt u zonder zorgen doorgaan met uw werkzaamheden. De prijzen voor non-ferro metalen zijn gebaseerd op vraag en aanbod en veranderen daarom regelmatig. Om de meest actuele prijzen te weten te komen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en u bent natuurlijk altijd welkom om bij ons langs te komen in Best en Tilburg.
Kortom, Raak Metals is uw ideale partner voor het inleveren van non-ferro metalen. Wij bieden een goede prijs, een milieuvriendelijke en veilige verwerking, en een efficiƫnte ophaalservice. Neem vandaag nog contact met ons op en help mee aan een beter milieu!