Containerservice

Bekijk onze opties voor containerservice

Wij zoeken personeel! Bekijk onze vacatures

Containerservice bij Raak Metals

Raak Metals biedt een professionele containerservice voor het afvoeren en recyclen van uw metaalafval. Of het nu gaat om een constante stroom van metaalafval of een eenmalige grote opruiming, onze containerservice staat voor u klaar. Met een scala aan containeropties, variërend van grote metaalcontainers tot compacte, waterdichte units, vinden wij altijd de juiste oplossing die past bij uw behoeften en terrein. En is de container vol? Dan halen wij ‘m op.

Containerservice

Aanbod containerservice Raak Metals

Raak Metals beschikt over een divers assortiment containers, variërend van grote metaalcontainers tot compacte, waterdichte units. Onze standaardcontainers variëren in grootte van 1 tot 40 m3, zodat er altijd een container is die perfect past bij uw terrein, uw afval en uw wensen. Het huren van een container bij Raak Metals kost u niets; de containerkosten worden verrekend met de opbrengst van uw afval.

Containerservice

Raak Metals zorgt ook voor containers op maat

Heeft u specifieke eisen? Dan zijn wij graag bereid om een container te ontwikkelen die bij uw uitdaging past. Wij denken mee over zaken als formaat, kleur, toegang en beveiliging. Ook vloeistofdichte vloeren, ingebouwde lekbakken of geluidsdempende opties behoren tot de mogelijkheden binnen onze containerservice. Voor meer informatie over onze maatwerkmogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Trailerservice: ook als u zelf geen heftruck heeft

Als u geen grote container nodig heeft voor uw metaalafval, biedt onze trailerservice in combinatie met onze kleine bakken een perfecte oplossing. Zelfs als de plaatsing van de bakken op lastig te bereiken plekken is, is dat geen probleem. Onze trailers zijn uitgerust met een meeneemheftruck, waardoor het afvoeren van uw metaalafval snel en eenvoudig verloopt. Bovendien zijn onze trailers uitermate geschikt voor het afvoeren van lang materiaal, wat het hele proces nog handiger maakt.

Met Raak Metals kiest u voor efficiëntie, betrouwbaarheid en flexibiliteit in containerservice. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het beheer van uw metaalafval.

Containerservice
Containerservice
marinho

Contact bedrijven

Wilt u meer weten over de zakelijke mogelijkheden van Raak Metals? Neem dan contact op met onze accountmanager Marinho Besselink.