Containerservice

Bekijk onze opties voor containerservice.

Containerservice bij Raak Metals

Heeft u een constante stroom metaalafval die u wilt laten afvoeren en recyclen? Maak dan kennis met de containerservice van Raak Metals. Afhankelijk van uw behoefte plaatsen wij een of meer containers. En is de container vol? Dan halen we ‘m op.

Containerservice

Altijd de juiste container

Van grote metaalcontainers tot compacte, waterdichte units: Raak Metals heeft altijd een container die past bij uw terrein, uw afval en uw wensen. De formaten van onze standaardcontainers lopen uiteen van 1 tot 40 m3. Een container kost u niets. Wij verrekenen de containerkosten met de opbrengst van uw afval.

Containerservice

Raak Metals zorgt ook voor containers op maat

Heeft u specifieke eisen? Dan zijn wij graag bereid om een container te ontwikkelen die bij uw uitdaging past. Wij denken mee over zaken als formaat, kleur, toegang en beveiliging. Ook vloeistofdichte vloeren, ingebouwde lekbakken of geluidsdempende opties behoren tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over onze maatwerkmogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Trailerservice: ook als u zelf geen heftruck heeft

Heeft u geen grote container nodig voor uw metaalafval, dan is ons assortiment kleine bakken in combinatie met onze trailerservice voor u de oplossing. En staan de bakken waarin u het metaal verzamelt op lastig te bereiken plekken? Geen probleem. Al onze trailers zijn uitgerust met een meeneemheftruck.

Onze trailer is daarnaast natuurlijk ook zeer geschikt voor het afvoeren van lang materiaal. Handig!

Containerservice
Containerservice
marinho

Contact bedrijven

Wilt u meer weten over de zakelijke mogelijkheden van Raak Metals? Neem dan contact op met onze accountmanager Marinho Besselink.