Oud ijzer verkopen

Wilt u oud ijzer verkopen? Bij Raak Metals krijgt u hier een goede en eerlijke vergoeding voor.

Wij zoeken personeel! Bekijk onze vacatures

Wilt u graag uw oud ijzer verkopen? U bent welkom bij Raak Metals om dit te komen doen. Wij zamelen namelijk oud ijzer in en geven er graag een leuke vergoeding voor. Zo bent u van uw oud ijzer af en verdiend u er ook nog eens een aan.

Oud ijzer verkopen

IJzer verkopen tegen een leuke vergoeding

IJzer verkopen gaat bij Raak Metals zeer gemakkelijk. Het door u gebrachte ijzer wordt bij ons direct gewogen. U zet uw auto op de weegbrug, waarna onze medewerkers helpen met het lossen van het schroot. Bij de tweede weging kijken we naar het verschil tussen het gewicht van de auto en de auto met het schroot. Vervolgens wordt er bepaald voor hoeveel u uw oud ijzer aan ons kunt verkopen. Hiervoor krijgt u een overzicht. De vergoeding is afhankelijk van de vraag en aanbod van het moment. Nadat u uw oud ijzer aan ons heeft verkocht, heeft u er geen omkijken meer naar. Wij zullen het ijzer vervolgens sorteren en klaarmaken voor verwerking.

Verschillende voordelen van oud ijzer verkopen

Bij het verkopen van oud ijzer komen verschillende voordelen kijken. Een van die voordelen is dat u er een leuke vergoeding voor krijgt. Een ander voordeel is dat u daarmee gelijk uw bedrijf of huis opruimt. Veel mensen hebben namelijk oud ijzer dat in de weg ligt. Ten derde draagt u bij aan het hergebruik van ijzer. Dit is tegenwoordig belangrijk in onze maatschappij. Het ijzer dat u inlevert kan namelijk makkelijk omgesmolten worden voor hergebruik. Dit helpt het milieu omdat er door het hergebruik niet meer hoeft gegraven te worden naar nieuwe metalen. Het aantal metalen op de wereld wordt door uitputting steeds schaarser.

Raak Metals oud ijzer handelaar

Raak Metals staat bekend als oud ijzer handelaar. Wij hebben veel ervaring met het verwerken en sorteren van oud ijzer. Zowel in Tilburg als Best bent u welkom om het oud ijzer te verkopen. Van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 bent u welkom bij ons om uw oud ijzer aan ons te verkopen. Wij ontvangen klanten vanuit vrijwel heel Noord-Brabant. Let erop dat de vergoeding die u krijgt voor uw oud ijzer van dag tot dag kan variëren. Bij een hoge vraag zult u een hogere prijs krijgen. Vraag gerust de meest actuele prijs op.

Oud ijzer verkopen

Of bel direct naar +31 (0)13 46 78 301 (Tilburg) of naar + 31 (0)499 70 02 07 (Best) voor de actuele oud ijzer prijs.