Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud ijzer Best

Een aanzienlijk deel van het oud ijzer uit Eindhoven en Best en omgeving komt bij Raak Metals Best terecht. Elke dag weer komen bedrijven en particulieren kleinere hoeveelheden bij ons inleveren, terwijl onze containerservice ervoor zorgt dat ook grote hoeveelheden metaalafval bij ons terecht komen om zo duurzaam verwerkt te worden als basis van nieuwe grondstoffen. Zo werkt oud ijzer Best aan een duurzame toekomst waarin recycling centraal staat.

Duurzame verwerking oud ijzer Best

Voor het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige producten zijn vele grondstoffen, halffabricaten en materialen vereist. Omdat deze grondstoffen de laatste jaren steeds schaarser geworden zijn en daarmee hogere prijzen met zich meebrengen, is recycling van groot belang. Juist omdat we in Nederland over weinig grondstoffen beschikken, is het belangrijk dat we met z’n allen gaan recyclen. Door duurzaam te recyclen kunnen we gebruik maken van de grondstoffen waar we momenteel dagelijks gebruik van maken. Denk bijvoorbeeld aan uw telefoon, computer of auto die vrij gemakkelijk gerecycled kunnen worden. Op deze manier kunnen we met de grondstoffen van nu bijdragen aan een duurzame toekomst en inspelen op het verwachte tekort aan grondstoffen.

Oud ijzer inleveren, Best? Of kies voor onze containerservice!

Wilt u ook bijdragen aan een duurzame toekomst en tegelijkertijd van uw metaalafval af en hier een eerlijke prijs voor te krijgen? Kies dan voor Raak Metals met vestigingen in Best en Tilburg. Wij zijn een betrouwbaar en gecertificeerd metaalverwerkingsbedrijf. U kunt bij ons uw oud ijzer komen inleveren in Best of Tilburg, maar u kunt het ook laten ophalen door onze vakkundige medewerkers. Komt u zelf uw oud ijzer inleveren? Dan ontvangt u uw vergoeding meteen al. Wanneer u gebruik maakt van onze containerservice of u uw oud ijzer eenmalig door ons laat ophalen, dan kunt u rekenen op een tijdsbestek van maximaal drie dagen voordat u uw beloning ontvangt. Dankzij onze vaste groep (inter)nationale afnemers kunnen wij u altijd een eerlijke prijs geven voor uw oud ijzer.