Overslaan en naar de inhoud gaan

Containerservice

Flexibele containerservice voor oud ijzer

Laat uw oud ijzer ophalen door Raak Metals. Dan kunt u altijd rekenen op een snelle containerservice waarbij u gegarandeerd een eerlijke prijs krijgt voor u metaalafval.

Raak Metals levert verschillende typen containers met een inhoud van 1 tot 40 kubieke meter aan de industrie en groothandel. Onze flexibele en betrouwbare 24-uurs containerservice voor metaal biedt u de mogelijkheid om afval optimaal te scheiden en meerwaarde te genereren met uw metaalafval. Door slim om te gaan met de metaalschroot die ontstaat in de industrie of bij een verbouwing kunt u met onze containerservice meer rendement halen uit uw metaalafval dan u gewend bent. Indien gewenst kunnen wij u hierover ook van tevoren nog over adviseren (vooral handig voor grote bedrijven). Wij recyclen de metalen en kunnen daarom een goede prijs geven voor de ijzerschroot die u bij ons inlevert.

GEMAKKELIJK EEN CONTAINER HUREN

Of u nu een container wilt huren voor een jaar of één dag, elke containerplaatsing of lediging wordt door ons professioneel en volgens afspraak uitgevoerd. Is de container sneller vol dan voorzien? Bel of mail ons en we zorgen ervoor dat de container binnen 24 uur wordt omgewisseld. En als het nog sneller moet, kunnen we daar meestal ook in voorzien. Zo kunt u altijd vooruit met het werk voor u mee bezig bent, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het afvoeren van uw metaalafval. Een container huren zonder zorgen, daar gaan wij voor.