Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud ijzer Tilburg

Beschikt uw bedrijf of u als particulier over metaalafval in de omgeving van Tilburg? Oud ijzer Tilburg levert u heel makkelijk in bij Raak Metals. Maar ook wanneer u zelf geen zin of tijd heeft hiervoor of niet de juiste vervoersmiddelen heeft, dan kunnen we eenmalig of op regelmatige basis uw oud ijzer komen ophalen, in Tilburg én omgeving. Wij halen meer rendement uit uw afval. Op de korte termijn ziet u de positieve effecten van metaalrecycling in uw portemonnee en op de langere termijn werken we samen aan een duurzame toekomst.

Duurzame verwerking oud ijzer Tilburg

Duurzaam verwerken van oud ijzer is ontzettend belangrijk. Metalen zijn vandaag de dag namelijk erg schaars, ook in Nederland. Door oud ijzer apart aan te bieden aan een metaalrecyclingbedrijf werken we samen aan een duurzame toekomst waarin grondstoffen maximaal gerecycled worden. Als particulier kunt u uw oud ijzer direct aanbieden bij onze vestiging in Tilburg en ontvangt u direct een eerlijke prijs voor uw metaalafval. Bedrijven daarentegen hebben over het algemeen meer te maken met metaalafval en dan loont het om een container voor metaalafval te plaatsen zodat uw bedrijf dit direct kan scheiden en een volle container door ons kan worden opgehaald. Kleine moeite, grote effecten!

Oud ijzer ophalen Tilburg door Raak Metals

Voor zowel particulieren als bedrijven met oud ijzer in Tilburg is Raak Metals een betrouwbare partner om maximaal rendement uit uw metaalafval te halen. Kiest u voor Raak Metals, dan profiteert u van allerlei voordelen en zekerheden:

  • Eerlijke prijzen voor uw oud ijzer
  • Snelle betalingen
  • Uitstekende containerservice
  • MRF keurmerk biedt zekerheid
  • Heldere communicatie
  • Beschikt over alle nodige certificaten (o.a. ISO 14001 en alle mogelijke milieuvergunningen)

Overtuigd van de voordelen van Raak Metals en wilt u het zelf of voor uw bedrijf ook eens uitproberen? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we elkaar dezelfde dag nog.