Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Raak Metals

Klant bent u bij Raak Metals niet alleen vandaag, maar ook morgen. Daar zorgen we voor. Om te beginnen door open met u te communiceren en u een eerlijke prijs te bieden voor het metaal dat we bij u ophalen. We kunnen u zelfs koppelen aan een index, zodat u de koers van metaal zelf kunt volgen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles transparant geregeld is. Van het begin af aan. Naar de inzameling van uw restmetalen heeft u daardoor nauwelijks nog omkijken. En de containers die we vandaag bij u wisselen, betalen we als het even kan al de dag erop. Bovendien denken we met u mee en kan ons ervaren team– snel en flexibel – inspelen op uw wensen.

Bedrijfsvideo Raak Metals

Geschiedenis

Raak Metals, voorheen Van Raak Metaalrecycling, is in 1916 opgericht. Het bedrijf is begonnen als groothandel in ferro en non-ferro metalen zoals ijzer, koper, messing, kopen, zink lood, aluminium en staal, maar is inmiddels uitgegroeid tot een specialist in metaalrecycling. Ook containerservice, demontage van apparatuur en inzamelen van metaalafval van particulieren behoren inmiddels tot onze werkzaamheden. Raak Metals heeft inmiddels twee vestigingen maar blijft een echt familiebedrijf, waar op dit moment de 4e generatie aan het roer staat.

Metaalrecycling altijd dichtbij

Raak Metals Tilburg, Ledeboerstraat 62
Raak Metals Best, Fabrieksweg 21

U kunt op beide locaties terecht voor zowel het aanleveren van metaalafval als het bestellen van een container bij een door u aangegeven locatie. Na inzameling en bewerking vervoeren we het metaalafval als secundaire grondstof naar staalfabrieken en smelters in binnen- en buitenland.

U kunt rekenen op onze kennis

De ontwikkelingen in de (high-tech) industrie, milieuwetgeving en afvalmarkt volgen we op de voet. Via onze nieuwsbrief informeren we onze klanten over relevante ontwikkelingen in de sector. Kennisdeling, uitstekende dienstverlening en een gunstige prijs/kwaliteitverhouding vormen de basis voor de succesvolle samenwerking met onze klanten.

Heeft u metaalafval en wilt u prijsinformatie? Bel 013 – 467 83 01 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.